Laatste nieuws

30 november 2018

De organisatie van de Grote Prijs is bijna rond. Binnenkort gaan de uitnodigingen naar alle boksscholen van Nederland om boksers aan te melden. 

2 augustus 2018

Inmiddels is het aantal sponsoren die meewerken aan de Grote Prijs flink gestegen. Naar verwachting zal dit aantal nog verder stijgen. 

22 juli 2018

16 maart 2019 zal de 3e editie van het succesvolle concept ‘De Grote Prijs van Assen”zijn. De eerste besprekingen hier over hebben plaats gevonden en inmiddels zijn al 15 sponsoren bereid gevonden hier aan mee te werken.

Tijdens deze 3e editie, die nog groter van opzet zal zijn, zal een nieuwe lichting bokser namens onze boksschool in de ring verschijnen.

27-02-2017

De matching is gemaakt en het programma is naar de verenigingen gestuurd. 

De verloting zal gaan om drie mooie artikelen. We hebben een mooie grote smart tv. verder zal er een horloge en een gouden bokshandschoen ketting verloot worden. Deze zijn beschikbaar gesteld door Juwelier ten Hoor uit Assen.

17-01-2017

4 voudig wereldkampioen Kickboksen en profbokser Nieky Holzken en zijn trainer Sjef Weber zullen tijdens de Grote Prijs van Assen hun opwachting maken. Geen wedstrijd maar een Meet & Greet voor het publiek. Ook zijn er T shirts te koop met handtekening van Nieky. Hij is op dit moment te volgen in de real live serie Nieky the natural op Spike. Verder zal Geralde Holzken zijn boksdebuut maken. Geraldo zal dan voor Boksteam Assen uit komen. 

 

08-01-2017
Omdat we 10 jaar bestaan gaan we tijdens het boksgala een full HD televisie verloten. Een tv van hele goede kwaliteit en natuurlijk nieuw uit de winkel.  Om in aanmerking te komen kan je loten kopen. Later meer hier over…………….